BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Шефката на Ивет Фешън сложи в джоба си 20-годишните

Снимка: Инстаграм

Модната шефка от Перник Ивет Григорова вече е на 50, но може да се мери по хубост с манекенките от агенцията си, пише вестник „Марица“.

Блондинката от месец обикаля Южното Черноморие с приятелки и с младото си гадже Атанас Минев. Тя редовно радва почитателите си в Инстаграм с горещи снимки по бански, а дългите й крака предизвикват завист у много дами.

Ивет ще става баба, но все още може да се похвали със свежа визия и младежка енергия. Тя е много щастлива, че скоро ще се сдобие с първо внуче от щерка си – актрисата Луиза Григорова. Ала според запознати има и нещо, което я притеснява: че ще се се наложи да търпи обръщението „бабо“.

От две години модната шефка е обвързана с по-младия Атанас и всячески се старае да му докаже, че по нищо не отстъпва на връстничките му, пише столичен таблоид.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!