BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Аптекарка вдига потрошени на крака с метода на древните шамани

galina-petkova

Галина Петкова е магистър-фармацевт, но не лекува с лекарства, а с ръце. Тя твърди, че има чудотворни длани, които са стотици пъти по-ефективни от всяко хапче.

Силата на нейното биополе е достатъчна да „заварѝ“ само с няколко сеанса дори счупени кости. Тя обяснява, че по същия метод са лекували и шаманите в древността.
„Това е най-старият метод, завещан ни от Бога. Биоенергията е интелигентна сила. Тя сама премахва това, което не ни трябва, като в същото време изгражда липсващи звена в организма ни. Снимките например крият риск от грешно разчитане, докато природата чрез биополето ми показва точно къде е проблемът. Много хора се чудят и че на мен голо тяло не ми трябва. Щом положа ръце, информацията ми излиза като на екран пред очите. С дясната ръка сканирам, а с лявата лекувам. Страничният ефект е, че ако имате порок – пиене или пушене, започвате да изпитвате отвращение от него“, казва Петкова.

„През живота си и едно хапче не съм изпила. Винаги съм лекувала и четирите си деца със силата, която извира от ръцете ми“, категорична е феноменалната Галина.
„Лекарите често не могат да поставят диагноза. Това е така, защото официалната медицина смесва следствието с причинителя на болестта. В кабинет може да се хване проблем със сърцето, а то всъщност да е следствие от заболяване на черния дроб или бъбреците. Така в 80-90% от случаите се лекуваме погрешно“, обяснява екстрасенската бума на хроничните болежки по света и у нас. След полагане на ръцете си Галина веднага получава информация кое зъбно колело отказва в нашата биологична машина. Разказва как преди 8 години в Македония помогнала на турчин, който от две години и половина бил прикован на легло. Човекът целият бил обездвижен, а роднините му само го чакали да издъхне.

„Нямаше зиме, лете, все с вълнени чорапи седеше. Изпитваше страшни болки по краката, ръцете, не можеше да мръдне. Никакви лекарства и физиотерапевти не могли да го раздвижат. Докторите се съмняваха за някакво автоимунно заболяване. Аз случайно помогнах на негов братовчед таксиджия, който имаше дископатия, и той веднага ме заведе при него. Роднините му ми задаваха снимки, а аз им казвам, че не ми трябват, защото вече виждам къде е проблемът – шип във врата“, разказва аптекарката. „Когато започнах да му вливам струйно целебна енергия, турчинът се зачерви като домат. Започна да вика „олеле, горя, дайте ми вода, термометър“. След третия сеанс обаче се раздвижи“, допълва лечителката.

Тя споделя, че усещането при лечение е леко затопляне, което обхваща цялото тяло. Понякога то може да бъде придружено от зачервяване. „Това означава, че моето биополе и това на пациента се превръщат в скачени съдове. Тогава сеансите имат най-голям ефект. В този момент по естествен път от мен започва да тече енергия към болния. Тя е с положителен заряд и запълва дефектите по неговата аура. Аз също получавам енергия от пациента, но тя е отрицателна. Това в крайна сметка е природният кръговрат – даваш и получаваш“, разкрива невидимия процес на изцелението биоенерготерапевтката.

Хора, на които Галина Петкова е помогнала, разкриват, че тя цери проблеми на опорно-двигателния апарат. Премахва дископатии, топи шипове, хармонизира здравето при инсулти и увредени мозъчни центрове, смъква диоптри. Дори счупени кости лепи като с оксижен за минути. „Вместо хората да влачат гипсове за 40 дни, един-два сеанса са необходими за зарастване на костта“, твърди жената чудо./retro.bg

Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!