BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ивайло Захариев напусна жена си след 7 години брак! Актьорът живее в ергенска квартира

ivailo-zahariev
Хитовият актьор Ивайло Захариев и жена му Миряна са разделени. Това научи ексклузивно „България Днес“. Източници, близки до двойката, твърдят, че звездата от „Под прикритие“ и „Пътят на честта“ се е изнесъл от семейния апартамент и живее сам в отделно жилище. Според тях двете им деца са останали при майка си, но ходят от време на време при баща си. Миряна определено не е забелязана да се навърта в новия квартал на суперизвестния си съпруг. Според слуховете няма и нова жена в живота на чаровния актьор. „България Днес“ потърси за коментар Ивайло и Миряна, но те категорично отказаха да коментират фактите около личния си живот. Но и не отрекоха раздялата си.

Запознати твърдят, че от няколко месеца двойката вече не живее заедно, а каква е причината за това, те оставят на догадки. От профила в социалните мрежи на Миряна става ясно, че в последно време Ивайло не присъства в активния семеен живот. От август 2018 г. звездата от хитовия сериал по Нова „Пътят на честта“ буквално е изтрит от семейния живот или поне за това говорят снимките – на последните, публикувани от Миряна, от актьора няма и помен. Макар неведнъж да е споделял, че е доста романтичен, явно Ивайло не съумява да съчетае многото си ангажименти в театъра и киното и грижата за пламъка на любовта между него и съпругата му.

Захариев, който направи най-големия си пробив с участието си в „Под прикритие“, e пример за изключително грижовен съпруг и баща. Той често е забелязван неотлъчно до семейството си и не веднъж е засичан в различни столични градинки да се грижи сам за синовете си Филип и Дамян.

Ивайло и Миряна са двойка от почти десетилетие. Те се запознават в протестантска църква. Само няколко месеца след старта на романтичните им платонични отношения Ивайло събира смелост да предложи брак на любимата си. През 2012 г., когато е пикът на славата на чаровния актьор, двамата минават под венчилото. На пищно тържество пред 120 гости те се врекоха във вечна вярност. Церемонията се състоя изцяло в протестантските традиции, които Ивайло и Миряна следват. Пълен шок за почитателките на 35-годишния софиянец е фактът, че той не е имал интимни отношения с любимата си до първата им брачна нощ.

„Първата ни целувка беше пред олтара. Не сме имали интимни отношения преди брака“, сподели тогава в интервю известният актьор.

Според последните светски слухове Ивайло се е отдал изцяло на снимките и промотирането на новия сериал с негово участие „Пътят на честта“. В него ролята му е на семеен мъж, който внезапно е изоставен от жена си. В реалността обаче не е ясно кой кого зарязва и дали това се случва в границите на добрия тон. В свободните си ергенски вечери Захариев често излиза с Ники Станоев, с когото играят в обща постановка. Двамата са забелязани в киносалон с две непознати девойки. Едно е ясно – Ивайло винаги е твърдял, че е изключително верен и не одобрява изневярата.

В едно от последните си интервюта той споделя, че изневярата във физическия му вариант е нещо, което произлиза от душата на човек и подобен тип действия зависят от личния морален кодекс. „Аз не бих си позволил да обърна внимание на някой, ако това ще нарани половинката ми“, твърди актьорът.

Макар на теория да е убеден в правилната методика за създаването и скрепяването на едно истинско семейство, явно в практиката нещата сериозно куцат. Това води и до краха на отношенията му с Миряна. Сега всичко остава в ръцете на догадките и фантазиите защо Ивайло и Миряна са се разделили и предстои ли развод. А самият той пише в своя фейсбук профил:“Щом сме свободни да бъдем това, което сме, да вярваме в това, което ни дава живот, и най-вече, че обичаме, значи живеем щастлив живот (дори в някой момент да го забравяме).“/hotarena.net

 

Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!