BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Бащата на битото от майка си дете в Перник с първа реакция – ВИДЕО

Адвокат излезе с видео, в което обяснява гледната точка на Денис Нгуен – бащата на битото дете. Той изразява своята подкрепа и увереност, че Денис е добър и грижовен родител – способен да се грижи за малкото момиченце.

Мартин Янчев започна изказването си така:

„Правя този клип, поради простата причина, че бащата отказва интервю по телевизията, заради това, че беше направен един неверен негов профил. Беше изкаран едва ли не като съучастник в престъпление, за това, че не е уведомил институциите. Главаната причина за това, е притесненията детето да не му бъде отнето.

Нещата обаче ескалират – жената попада в секта, започва да проявява агресия към детето, както и към него. След един телефонен разговор, който е бил цяла нощ, психиката й се променя тотално. Той е мислил, че ще овладее проблема и ще се справи с това, но не е успял. Тя е изпращала видеоклипове на негов приятел, в които показва агресията към детето си.

Тя не е признавала някои празници, които всички ние празнуваме, имала си е неин бог, нейни виждания за нещата. Това е Денис – бащата на детето, той наистина не е това, за което го изкраха. Този човек наистина може да бъде един достоен баща, обвинен е за неща, които не са верни. Подробен разказ ще чуете в началото на септември месец в предаването на Карбосвки, където се прави филм специално за този случай.“

Денис споделя, че е тотално разбит и ще опита да си вземе детето.

„Моля ви, хора, нека да го подкрепим, няма по-хубаво от това детето да бъде при биологичните си родители. Да не попада в приемно семейство, всички знаем какво причинява едно осиновяване. Нека помогнем на бащата да си върне детенцето и да си бъдат заедно. Той е отговорен баща, работи по 12 часа, вярвам му“, допълни още Янчев.

„Тати много си те обичам, ще направя всичко възможно да си те взема и да си бъдем двамата щастливи заедно“, това каза за финал бащата на детето.

Източник: glas.bg

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!