BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Емо Костадинов иска повече бебета в Перник

„Националният кабинет по репродуктивно здраве е едно голямо богатство за Перник и цялата област. Надявам се, тук да се случват хиляди чудеса, а семействата да сбъднат мечтите си – да имат дете. Желая го на всеки от цялото си сърце“.

Това каза областният управител на Перник инж. Емил Костадинов, който посети днес втория по рода си в страната кабинет за репродуктивни проблеми и се запозна с услугите и процедурите, които ще се извършват в него.

Той се намира в пернишкия квартал „Варош“, в сградата на дома за медико-социални грижи, и беше официално открит в началото на тази седмица. В него двойки с репродуктивни проблеми ще получават напълно безплатни консултации и ще им се оказва психологическа подкрепа.
Областният управител изказа специални благодарности за партньорството и упоритостта на двете фондации „Богданова и Данаилова“  и „Искам бебе“ в лицето на Венеция Данаилова.

„Вие сте хората, които се борите неуморно за двойките, копнеещи да се сдобият със своя рожба. Знаем колко, радости, въпроси,  тревоги и отговорности носи създаването на нов живот“, заяви Костадинов.
Той пожела повече бебета и усмивки, както и още кабинети, които да помагат и съдействат  на семействата с репродуктивни проблеми.

В разговора с областния управител Венеция Данаилова посочи, че първата дата за консултация в кабинета ще бъде на 25 юли. Лекарят, който ще консултира е д-р Таня Янакиева. Тя има над 30 години дългогодишен опит в  репродуктивното здраве и е съучредител и член на Българска асоциация по стерилитет и репродуктивно здраве.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!