BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Високо отличие за директора на РДПБЗН от министъра на вътрешните работи

img-43c85959efa4535d5796b9da14c75d63-v
Областният управител Ирена Соколова поздрави директора на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” Емил Марков по повод полученото от него високо признание.
Комисар Марков е награден с най-високото почетно отличие на МВР „За доблест и заслуга” III степен от министъра на вътрешните работи Младен Маринов в навечерието на 14 септември – Професионалния празник на огнеборците от цялата страна.
dsc_0213
Наградата се връчва за безупречната му служба, за заслуги, свързани със защитата на държавните интереси и с принос за изграждане на положителен образ на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” и Министерството на вътрешните работи.
Губернаторът открои заслугите на комисар Марков за гарантиране на сигурността и пожарно-аварийната безопасност в област Перник през 36-годишния му трудов път в Регионалната дирекция.
Соколова поднесе и благодарност към служителите на РДПБЗН, които през годините са доказали своя висок професионализъм и подготвеност при изпълнение на служебните си задължения. Тя изтъкна, че тяхната отдадена, динамична и рискована работа, е ценена и забележима от всички жители на област Перник.
Днес огнеборците от Перник са поднесли цветя на паметната плоча на старшина Никола Миков, намиращ се в сградата на РДПБЗН, загинал при изпълнение на служебния си дълг.

Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!