BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Вяра Церовска: Никога не съм получавала информация за нивото на язовир „Студена“

Областният координатор на ГЕРБ в Перник и бивш кмет на града д-р Вяра Церовска направи направи равносметка на постигнатото през нейния кметски мандат по време на отчетно-изборното събрание на партията, което се състоя тази вечер. Церовска взе отношение и по повод водната катастрофа, сполетяла Перник, и категорично заяви, че като кмет на града, тя и екипът й не са получавали никога информация за нивото на язовир „Студена“, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ.

„Голямата ни цел беше изграждането на водния цикъл на Перник-единственият град, в който тръбите не бяха подменяни от тяхното
полагане през 50-те години. Сключихме договор с МОСВ и днес този проект със съдействието лично на Премиера Бойко Борисов вече започна своята реализация“,

сподели областният лидер на ГЕРБ.
Тя припомни изградените през мандата проекти, сред които подобряване инфраструктурата база в училищата на територията на община Перник, за първи път беше обърнато внимание на читалищата, пенсионерските клубове, спортните и детски площадки, с нов облик са вече 44 многофамилни жилищни сгради, обновен градски парк и новоизграден парк на предизвикателствата, ремонтиран  е мостът над Р. Струма, изградено беше така нужното кръговото кръстовище на входа на кв. „Изток“.
Д-р Церовска пожела на кмета Владимиров да изпълни поетите ангажименти по време на кампанията и изрази надежда, че започнатите в нейния мандат проекти ще бъдат реализирани, а някои от тях дори вече са факт. Сред тях са пътен възел Марина Бара, цялостна рехабилитация на ул. „Граово“, изграждане на социални жилища в кв. „Тева“ и големия проект за Интегриран градски транспорт.

За първи път таен вот на структурата на ГЕРБ в Перник ще определи новото
общинско ръководство на политическата сила в общината.
По предложение на зам. – председателя на ПГ на ГЕРБ и член на Изпълнителната комисия
Красимир Велчев номинациите за общински ръководител, организационен секретар и членове бяха подложени на тайно гласуване, резултатите от което ще бъдат обявени от Изпълнителната комисия. Отчетно-изборното събрание на структурата протече при всички санитарни-хигиенни мерки в извънредната епидемична обстановка.

На събранието присъстваха областният координатор на ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска, зам. – председателят на ПГ на ГЕРБ и член на Изпълнителната комисия на партията Красимир Велчев, областният управител на Перник Емил Костадинов.
Общинският ръководител на ГЕРБ – Перник и народен представител д-р Александър Александров представи отчет и анализ за дейността на структурата през последната една една година. Не бях спестени допуснатите грешките и уроците, от които следващото ръководство трябва да се води занапред.

„Предстоят много важни избори догодина – първо за Народно събрание, а след това за президент на Р. България. Затова е важно да имаме едно силно и работещо ръководство. Пожелавам ви именно такъв избор и
номинации да направите на това събрание“,

заяви пред присъстващите д-р Александър Александров.

Хидравлични ремонти в Перник – 0884052132

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!