BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Знаковият тв водещ Милен Цветков загина навръх Великден пометен от дрогиран шофьор

Жестока катастрофа отне живота на един от най-добрите телевизионни водещи в последните десетилетия. Милен Цветков загина на пътя, при светофарите на МОЛ „Парадайз“ в София, след като бе пометен от джип „Ауди“, шофиран от 22-годишен дрогиран келеш. 

Това се случи снощи, а сигналът за инцидента е подаден в 18:18ч. Милен Цевтков е бил в автомобила си и е чакал на светофара на червено. В същия момент със скорост над 100 километра част, без спирачен път мощен джип се врязва в задната част на колата на водещия.

На помощ се притекли очевидци и са оказали първа помощ на журналиста, опитали се да го държат в съзнание, линейката е пристигнала за 6 минути, качила е Милен и е тръгнала за „Пирогов“. На метри от болницата обаче Цветков издъхва.

На 22-годишният убиец и спътниците му – момче и момиче – нищо им няма. Младият шофьор е бил дрогиран, тестовете показали амфетамин и марихуана. Джипът е бил собственост на една от съдружничките на „Винпром Карнобат“. Оказва се, че това не е първото прегрешение на безрасъдния келеш, който е бил засичан от камери преди 3 месеца да минава на „червено“.

Милен Цветков си отиде на 54- годишна възраст оставяйки 8-годишно сираче. Той бе един от знаковите телевизионни водещи с остър критичен език, който не кривна нито веднъж от принципите на журналистиката – да бъде винаги до хората и да защитава истината.

Последното послание на водещия в профила му във Фейсбук бе снимка, на която той е с маска, а отдолу пише: „Маските са не за да ви пазят, а за да мълчите“.

Може би е време след поредната нелепа брутална смърт, показваща беззаконието и упадъка на обществото, да свалим маските и да изкрещим.

Поклон пред паметта ти, Милене!

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!