BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Изпращат абитуриентите в училищата. Полицията нащрек, следят и от камери

От днес до 26 юни ще се проведе тържествено изпращане на абитуриентите в дворовете на училищата. От страна на ОДМВР – Перник са предприети всички действия за осигуряване на безопасността и сигурността на зрелостниците, съобщиха от полицията.

В районите на училищата и в населените места ще бъде засилено полицейското присъствие за недопускане на инциденти и произшествия. Служители на „Пътна полиция“ ще следят за спазване на Закона за движение по пътищата. Ще се използват възможностите на системите за наблюдение и видео-контрол и всички нарушители ще бъдат санкционирани съгласно закона. 

От полицията призовават абитуриентите, учителите и родителите, за спазване на всички мерки за безопасност и сигурност. Зрелостниците да не се показват от прозорците на автомобилите и да се спазва необходимата дистанция при движение. Под никакъв предлог да не се сяда зад вола след употреба на алкохол и по възможност да управляват опитни шофьори. Дори и водачите да не бъдат спрени в момента на нарушение, законът позволява те да бъдат санкционирани за него по-късно. Да се спазват указанията на контролните органи и да не се предприемат рисковани маневри на пътното платно. 

При нарушения и инциденти да се подават сигнали на тел. 112 или на най-близко стоящия полицай. 

Хидравлични ремонти в Перник – 0884052132

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!