BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

МВР-Перник: Можете да си платите глобата 24 часа в денонощието

В ОДМВР – Перник е създадена организация за 24-часова възможност за плащане на глобите по Закона за движение по пътищата.

След работно време и в празничните и почивни дни всеки ще може да заплати дължимите суми на терминалните устройства ПОС, които се намират в оперативната дежурна част на всички районни управления в областта – Първо и Второ РУ, РУ – Радомир, РУ – Брезник и РУ – Трън. В рамките на работния ден това се извършва на гишетата за административно обслужване на граждани. 

Създадена е и организация за 24-часово връчване на невръчени електронни фишове. Това отново ще се извършва в рамките на същата организация – в работно време на гишетата за административно обслужване на граждани, а извън работно време и в празнични и почивни дни в дежурните части на районните управления. 

Хидравлични ремонти в Перник – 0884052132

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!