BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Крехката земенчанка Вероника Стефанова ще става майка за втори път

Крехката земенчанка Вероника Стефанова ще става майка за втори път, научи ZaPenrik.cоm. Някогашната миска, която вече има малко момиченце, отново е бременна и в очакване на второто си дете.

Вероника Стефанова, чиито произход е от Земен, е едно от най-красивите момичета, спечелили конкурса Мис България и представяща страната ни на Мис Свят. Вероника слага короната на главата си през 2017 г. Манекенката е дефилирала за световни дизайнери, но развива и успешен бизнес с козметичен салон за красота в Студентски град.

Снимка: Вероника Стефанова, Фейсбук

Освен това Вероника продължава и да помага на момичета, болни от анорексия – самата тя е преминала през тази страшна зависимост и едва не губи живота си. След като спечелка тежката битка с болестта,  Вероника Стефанова отсновава  благотворителната кампания “Анорексия и Булимия – заедно срещу болестта”.

Въпреки че от година е майка на прекрасна дъщеричка Анжела, Вероника Стефанова продължава да върти бизнес и да се включва в благородни каузи. Последната от тях е, че стана лице на кампанията „Роди дете в България“.

Снимка: Вероника Стефанова, Фейсбук

„За да живееш истински,трябва да създадеш друг живот,тогава виждайки всяка емоция през очите на малкото ти съвършенно творение ти се чувстваш пълноценен,изживяваш много по-силно всеки един момент и чувстваш безгранична любов всеки един ден.” ,споделя Вероника пред mechtazadete.bg.

Снимка: Вероника Стефанова, Фейсбук

Вижте повиче ТУК

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!