BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Млад перничанин на хемодиализа намери донор, но има нужда от пари за трансплантация

Болен млад мъж от пернишкото село Гълъбник се нуждае от помощ. Кирил е само на 33 години, но вече е с тежка диагноза – бъбречна недостатъчност, ретинопатия и диабет тип 1. Работил в сферата на земеделието, от година Кирил е безработен, тъй като хемодиализата уврежда очите му, а Телка му е 100%. Кирил има и тежка съдба – изоставен като дете то майка си, а по-късно баща му умира от рак. Въпреки това Кирил продължава да се бори за живота си. От четири години се е записал в списъка за донор, но той е намерил напълно съвместим донор.

Младият мъж има шанс да се оправи – операцията на очите му и трансплантацията на бъбрек в Турция са на стойност 25 000 евро – сума, която може да не стигне дори за един апартамент, но може да спаси живота на Кирил.

Ето какво разказва Кирил :

Здравейте , казвам се Кирил Валентинов Новоселски и съм от с. Гълъбник-област Перник.На 33 години съм и за съжаление вече имам поставени диагнози: бъбречна недостатъчност, ретинопатия и диабет тип 1.
Още от малък живота ми е бил изпълнен с много трудности. Едва когато бях дете и имах най-много нужда от любов и грижи, моята майка ни изостави. От 2009 г. съм и сирак ,тъй като баща ми почина от рак на дебелото черво.

Записан съм в листата на чакащите отпреди 4 години за трупен донор ,но досега никой не ме е потърсил с хубава вест. Но това няма никакво значение в момента, тъй като донор вече имам и то напълно съвместим.

До преди 1 година работих в сферата на земеделието, но заради провеждащата ми се хемодиализа , която стартира от 01.06.2017 г. и проблема ми с очите , към момента съм нетрудоспособен. Телка ми е 100%.

Сумата, която ми е нужна за лечение в болница Gaziosmanpasa Hastanezi в град Истанбул-Република Турция е 25 500 EURO и включва операция на двете очи и трансплантация на бъбрек.

Искам да призова и МОЛЯ всички хора с големи сърца да ми окажат своята помощ, съпричастност и до колкото им е възможно подкрепа в събирането на необходимата сума, която е НЕПОСИЛНА за мен.

Моля ви споделяйте да достигне до повече хора и който има възможност нека помогне! Всеки един лев е от огромно значение!

❤️❤️❤️Благодария Ви от сърце! ❤️❤️❤️
Начините по които може да помогнете са:

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:

🍀BG50STSA93000027891346
BIC: STSABGSF
Кирил Валентинов Новоселски
🍀🍀🍀
Еконт – чрез паричен превод към банковата сметка на Кирил.
🍀🍀🍀
Изи пей – чрез паричен превод към банковата сметка на Кирил.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!