BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Нещо ужасно се случи на ул. Пирдоп в Перник! Хората не могат да дишат, излязоха от домовете си

Силна миризма заради голямо изтичане на газ в канализацията са усетили жителите на улица „Пирдоп“ в Перник днес. За това съобщи до zapernik.com Емил, който е подал сигнал на тел. 112.  Инцидентът е от тази сутрин, казва Емил, който живее на въпросната улица.

На място е дошъл представител на газификационната фирма, но той е твърдял, че проблемът не е от тях. Изпратен е и екип на пожарната, които промиват шахтите. По думите на Емил миризмата е толкова фрапиращо силна, че едва се диша. Хората са излезли навън, тъй като не могат да дишат в домовете си.

Ето какво разказва той за читателите на zapernik.com:

„Живея на ул. Пирдоп. Там сутринта имаше изтичане на газ в канализацията, обадих се на 112. Изпратиха екип на фирмата по газифициране , но човекът твърдеше, че „не миришело на тяхната газ“. Стори ми се странно и отново позвънях на 112 , откъдето ме свързаха с пожарната в Перник. Дойде техен екип , който установи адската миризма и сега ще промиват шахтите. Къщите на цялата пресечка на Пирдоп , номерата около 30, са навън , тъй като не могат да дишат в домовете си.
Екипът на Пожарната твърди , че миришело на пропан бутан , без да се измерили с необходимите уреди. Не може да се твърди по нюх какъв тип газ се разпространява. Съмненията ми са ,че покрай смяната на водопровода , са спукали някоя газопреносна търба и се просмуква някъде в канализацията.

Миризмата вътре е нетърпимо силна и определено излиза от каналите вкъщи.
Само Господ е бил с нас ,че се случи в светлата част на денонощието.

В момента отново предствавители на фирмата доставчик на газ са там и увещават хората ,че не е от тях. Твърдят , че някой е изсипал в канала друго вещество.
Странно какво количество трябва да е било изсипано , че цяла улица да не може да диша вкъщи“, пише Емил.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!