BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Перничнин пита: Защо не се прави проверка за качеството на въздуха в Перник след 22:00ч.?

Отново задушлив въздух трови жителите на кварталите Мошино и Изток, съобщи перничанин. Той настоява иституциите да проверяват по-сериознот основните замърсигтели в града. 

Ето какво ни пише Тихомир:

„Искам да попитам кога ще се направи проверка на качеството на въздуха в Перник. Проверка която да не е направена от подкупни чиновници. Проверка на основните замърсители на Перник. На Стомана Индустри, където вечер се изключва филтриращата система, за да се пести електроенергия. Но работещите там предпочитат да си мълчат защото се страхуват да не загубят работните си места. Но предпочитаме да тровим нас и децата си, за да могат гърците да се гушат с пари за сметка на здравето ни . Другият замърсител, бълващият отровен токсичен дим ТЕЦ, но пак за сметка на здравето на хората и дори и пари получават за това че ни тровят. Искам да попитам кога се правят замерванията на качеството на въздуха? И защо не направят РЕАЛНО ЗАМЕРВАНЕ СЛЕД 22 ЧАСА. В момента в кв. Мошино се разнася задушлива миризма на пластмаса, вероятно идваща от ТЕЦа. До кога ще бъде така и до кога ще се гледат интересите на отделни личности? ДО КОГА???“, пише Тихомир.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!