BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Новият директор на Профилакториума хвърля оставка

Съветниците на Перник бяха неприятно сюрпризирани, след като разбраха, че човекът, който е назначен да  поеме управлението на Профилакториума, само след два месеца иска да бъде освободен от длъжността. Местната власт в Перник остана и озадачена от факта, че доктор Йордан Иванчев не е посочил никакви мотиви, заради които да сдаде поста. 

Назначеният преди два месеца управител на Профилакториума д-р Йордан Иванчев е подал заявление до Общинския съвет да бъде освободен от длъжност. Това стана ясно в хода на заседанието на Постоянната комисия по здравеопазване и социални дейности.

„За мен е абсоютна изненада. Още повече, че той прояви такава готовност да работи. Ако доктор Иванчев не е в състояние да управлява лечебното заведение, то рябва спешно да се намери негов заместник, защото всеки ден е изгубен. Трябва да има човек, който да взима оперативни решения във връзка с изготвения план за оздравяването на болницата. Профилакториумът не е спирал да приема пациенти“, коментира пред канал Струма общинския съветник д-р Явор Рангелов.

Комисията препоръча на председателя на Общинския съвет да покани д-р Иванчев на предстоящата сесия, за да изложи пред съветниците мотивите за своето решение.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!