BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Приятелката на загиналия до село Студена Ради Зеления проговори за него!

Приятелката на Ради Зеления, който бе намерен в автомобил до село „Студена“ с чуждо момиче и почина в пернишката болница, най-вероятно от задушаване на газовата уредба, написа прочувствено писмо за него и помоли ZaPernik.com да го публикуваме.

Ето думите на половинката на Ради Зеления – С. Димитрова:

„Той беше незаменим приятел и съпруг, достоен човек с голямо сърце и един всеотдаен и грижовен баща. Винаги е държал на думата си, винаги е бил пример за доброта и справедливост. Винаги ще остане в сърцето ми, а детето ми ще го запомни точно такъв.
А спрямо случилото се няма да коментирам, момичето не го познавам лично…..жалко, отиде си млада. Да почива в мир. Изневяра, предателство и прочие, както го разказват всички,че са направили…..за мен е без значение.
Мъката е по това, че бащата на детето ми го няма вече. Има ли по-голяма мъка, от това, че детето ми няма да го види повече, няма да почувства бащина обич и да го нарече отново ,,тате,,?
Аз мога само да кажа на тези безсъвестни и ,,безгрешни,, хора, които говорят всякакви небивалици за починалите и близките….дано никога не преживеете това, което в момента преживявам. Мъката е огромна. А Ради винаги ще е в сърцата ни. Обичам те! Почивай в мир!“

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!